Rungstedgaard – Et fremragende hotel i Nordsjælland

Rungstedgaard ligger i Nordsjælland ved siden af ​​Karen Blixen-museet og er et smukt designet hotel med 138 værelser og 3 suiter.

Rungstedgaard har en beliggenhed blot 28 kilometer nord for København, hvilket gør det til en ideel base til både at udforske de store seværdigheder i området såsom Kronborg og Frederiksborg Slot.

Min oplevelse startede med en venlig check-in fra receptionisten. Jeg var imponeret over det smukt designede rum, der føltes meget behageligt, og da jeg ankom sent sluttede min første dag hurtigt. Den følgende morgen startede dagen med en imponerende morgenbuffet. Det overgik mine forventninger med et imponerende udvalg af mad, og så vidt jeg kan huske, var det første gang jeg så kosttilskud som fiskeolie ved en morgenbuffet. Deres a la carte-restaurant, The Lounge, serverer mad, der indeholder ingredienser fra deres egen køkkenhave.

Rungstedgaard har et dejligt landligt præg på grund af de smukke omgivelser, hvor jeg havde en dejlig gåtur med min kæreste under opholdet. Jeg var også imponeret over de offentlige rum med gratis vand, kaffe og te. Servicen er fremragende på Rungstedgaard med venligt, smilende personale. Jeg fandt ikke noget, jeg ikke kunne lide på dette hotel og ville være meget glad for at vende tilbage i fremtiden. København er en af ​​de dyreste byer i verden, og det er svært at finde et hotel med en lignende standard til prisen i København. I stedet kan jeg varmt anbefale at bo på Rungstedgaard for den smukke, rolige beliggenhed, gratis parkering, fantastisk personale og fremragende morgenmad.

For mere information kan du besøge deres officielle hjemmeside på www.rungstedgaard.dk

#Ad